Voorwaarden

  • In het bezit zijn van een ‘working holiday visa’
  • Tussen 18 en 31 jaar oud zijn
  • Een goede kennis van de Engelse taal hebben (minimum intermediate- indien nodig is een voorbereidende cursus beschikbaar in één van onze scholen in Sydney)
  • Over voldoende geld op een bankrekening beschikken (+/- 2000€)
  • Zelfstandigheid en zin in avontuur

Kosten

  • Working holiday visum € 120 (+/-)
  • Inschrijvingskosten Working holiday € 325 (+/-)
  • Interview bij cosmolingua (screening) € 75 (+/-)